Blockchain texnologiyasining audit jarayoniga taʼsiri - Mirkomil O’rolovich Abdulaxatov; Davron Rustamovich Rustamov (Science and Education, 2026)
Ushbu maqolada blockchain texnologiyasining zamonaviy audit jarayoniga ko‘rsatayotgan taʼsiri ko‘rib chiqilgan. Texnologiyaning asosiy xususiyatlari, auditorlik amaliyotida qo‘llanilish imkoniyatlari va O‘zbekiston sharoitida joriy etish istiqbollari tahlil qilingan. Tezisda blockchain asosidagi uzluksiz audit (continuous audit) modelining anʼnaviy davriy auditdan ustunliklari ko‘rsatib o‘tilgan.