Erkin Vohidov asarlarida inkor mazmunning qo‘llanilishi - Gulchehra Xolmurodovna Begmatova (Science and Education, 2025)
Ushbu maqolada O’zbekiston Qahramoni Erkin Vohhidov ijodida inkor mazmun ifodalanishi va lingvistik mohiyati tahlil qilingan. Inkor mazmun ifodalanishi asar mazmunga ta’siri masalasi muallif tahlili asosida izohlangan. Xususan, inkor yuklama va grammatik shakllar vositasida yuzaga kelgan inkor mazmun asar tahlili asosida ifoda etilgan.