Fe’l so‘z turkumining grammatik xususiyatlari: tuzilishi, nisbatlari va zamon kategoriyalari - Dinora Nurali qizi O‘ktamova (Science and Education, 2025)
Grammatical features of the verb phrase: structure, relations and tense categories