Uzluksiz ta’lim: xalqaro tajriba, innovatsiya va transformatsiya masalalari - Muxlisa Ulug‘bek qizi Sobitova; Ilmiy rahbar: Nilufar Isroildjanovna Ismailova (Science and Education, 2025)
Ushbu maqola uzluksiz ta’lim tizimining xalqaro tajribasini, innovatsion yondashuvlari va transformatsiya jarayonlarini chuqur tahlil qiladi. Finlyandiya, Singapur, Kanada va O‘zbekiston modellari taqqoslanib, raqamli texnologiyalar, o‘qituvchi malakasini oshirish va ta’lim sifatini baholash masalalari yoritiladi. Maqola nazariy asoslar, amaliy misollar va O‘zbekiston islohotlarini o‘z ichiga olgan bo‘lib, pedagoglar va siyosatchilar uchun amaliy tavsiyalar beradi.