Miro - Go‘zal Mahkamboy qizi Odamboyeva (Science and Education, 2025)
Ushbu maqolada Miro ilovasining zamonaviy ta’lim, biznes, dizayn va raqamli hamkorlikdagi o‘rni chuqur tahlil qilinadi. Ilovaning virtual doska sifatidagi imkoniyatlari, jamoaviy ishni yengillashtirish funksiyalari, kollaborativ loyihalar, grafik yaratish qulayliklari va ta’lim jarayonida qo‘llanish samaradorligi ilmiy asosda yoritiladi. Maqolada shuningdek, platformaning afzalliklari, kamchiliklari, qo‘llanish texnologiyalari va amaliy natijalari tahlil qilingan.