Axborot texnologiyalarini integrativ ta’limda qo‘llash metodikasini ishlab chiqish - Sultonjon Malikovich Egamov (Science and Education, 2025)
Maqolada axborot texnologiyalarini (AT) integrativ ta’lim jarayonida qo‘llash metodikalari tahlil qilinadi. Integrativ ta’lim orqali fanlararo aloqalarni mustahkamlash, o‘quvchilarning bilim va ko‘nikmalarini chuqurlashtirish, shuningdek, zamonaviy pedagogik texnologiyalar yordamida dars jarayonini interaktiv va qiziqarli qilish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Maqolada metodik tavsiyalar, amaliy loyiha misollari, jadval va rasm orqali ta’lim jarayonini yanada samarali tashkil etish usullari taqdim etiladi.