Zamonaviy axborot texnologiyalariga o‘tishda axborot xavfsizligi - Maxliyoxon Madaminjonovna Mirzakarimova; Muhammaddilyor Diyorbek o‘g‘li Uzoqjonov (Science and Education, 2025)
Ushbu maqolada insoniyat taraqqiyotida XX asrning ikkinchi yarmi va XXI asr boshlarida kechayotgan global jarayonlar barcha ijtimoiy munosabatlar tizimida axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining jadal sur’atlarda rivojlanishi, bugun dunyo maydonida axborot birlamchi omilga aylanishida axborot, axborot texnologiyalari, axborot xavfsizligi to‘g‘risida tushunchalar berilgan.