Effektiv pedagogikaning metodologik xususiyatlari - Gulhayo Ziyodullo qizi Yusupova; Dilrabo Saydullo qizi Samidinova; Ilmiy maslahatchi: M.Mirzakarimova (Science and Education, 2025)
Bu maqolada effektiv pedagogikaning mohiyati, zamonaviy ta’limdagi oʻrni va ahamiyati haqida tushunchalar beriladi. Ta’lim sohasiga effektiv pedagogikaning ta’siri haqida fikr yuritiladi. Kalit soʻzlar: effektiv pedagogika, zamonaviy ta’lim, refleksiya, interaktiv, konstuktiv, samarali oʻqitish, kashf etish, AKT, asosiy tamoyillar, hayotiylik