Inson tarbiyasida sport va musiqaning integratsiyalashish jarayonida pedagogik texnologiyani qo‘llash - Fazliddin Odiljon oʻgʻli Inatullayev (Science and Education, 2025)
Sport sohasida pedagogik texnologiyalarni qo‘llashning dolzarbligi, asosiy yondashuvlari va samaradorlik omillari tahlil qilinadi. Sportda pedagogik texnologiyalarni qo‘llash sportchilarni har tomonlama rivojlantirishga yordam beradi. Raqamli texnologiyalar, shaxsiy yondashuv va innovatsion uslublar sport mashg‘ulotlarini yanada samarali va qiziqarli qiladi. Ushbu texnologiyalarni doimiy ravishda yangilash va tatbiq etish orqali sport ta’limi jarayonini yangi bosqichga olib chiqish mumkin. Innovatsion yondashuvlar sport mashg‘ulotlarini samarali tashkil etish, motivatsiyani oshirish va natijalarga tezroq erishishda muhim rol o‘ynaydi.