Qon tizimining o‘sma kasalliklari bilan og‘rigan bemorlarda perianal infeksiyaning rivojlanishi va oldini olish - Feruza Xaydavna Mamatkulova; Sayyora Alisher qizi Yuldasheva; Maxbuba Boqi qizi Turoboyeva (Science and Education, 2025)
Qon tizimining o‘sma kasalliklarida (QTO‘K) perianal infeksiya (PI) patogenlarning keng doirasi, turli xil klinik ko‘rinishlar va yuqumli jarayonning rivojlanish mexanizmlari bilan tavsiflanadi.