Zamonaviy sharoitda ta’limni psixologik ta’minlashning asosiy yo‘li - Xadicha Subxanova (Science and Education, 2025)
Ushbu maqolada stressni boshqarish bo‘yicha psixologik treninglar, o‘qishdagi muvaffaqiyatni oshirishga yordam beruvchi psixologik maslahatlar, o‘quvchilarning o‘ziga bo‘lgan ishonchini oshirishi mumkin bo‘lgan holatlar, o‘quvchilarda ruhiy barqarorlikni ta’minlash uchun ijobiy psixologik muhit yaratish ham muhim ahamiyatga ega. Kalit so‘zlari: induvidual, diagnostika, emotsional, stress, kreativ, kognitiv