Funksiyaning monotonlik xossasi yordamida tengsizliklarni isbotlash N.N.RaximovO‘zbekiston-Finlandiya pedagogika instituti - N.N.Raximov (Science and Education, 2024)
Proving inequalities using the monotonicity property of a function