Ftiziatriya fanini o‘qitishning o‘ziga xos ayrim jihatlari - Turdibekov, Xusan Ibrogimovich; Eshmurodov, Sherzod Shavkatovich; G‘aniyev, Islom Do‘stmurodovich (Science and Education, 2024)
Davlat ta’lim standarti bo‘yicha talabalariga ftiziatriya fanini o‘qitishning o‘ziga xos xususiyatlarini aniqlash uchun biz ftiziatriya va pulmonologiya kafedrasi xodimlari tomonidan tuzilgan “Davolash ishi” ta’lim yo‘nalishi bo‘yicha ishchi dasturi va o‘quv-uslubiy majmuani tahlil qildik. Kafedrada qo‘llaniladigan o‘qitish usullarini baholadik.