Қандлар масса улушини ўзгаришига дастлабки ишлов бериш асосида қуритишнинг таъсири - Чориев, А.; Очилов, М.; Утиниязова, Б.; Тожибоева, Г.; Жумаев, Б. (Science and Education, 2024)
Мақола уруғли мевалардан олма ва анжирни дастлабки ишлов бериш усуллари ва ИҚ-конвектив қуритиш орқали қанд массавий улушининг вақт бўйича ўзгаришига бағишланган.