Texnik fanlarni o‘qitishda innovatsion texnologiyalar - Xolmuratov, Xolilla Sariyevich; Ismailov, Erkinbay Davronbekovich; Matnazarov, Anvar Rustamovich; Matkarimova, Shoira Umidbekovna (Science and Education, 2024)
Ushbu maqola innovatsion texnologiyalar, jumladan VR, AR, simulyatsiya, 3D printerlar va bulutli texnologiyalarning texnik fanlarni o‘qitishdagi samaradorligini tahlil qiladi. Bu texnologiyalar ta’limni interaktiv, qiziqarli va amaliy qiladi.