O‘quvchi yoshlar o‘rtasida sog‘lom turmush tarzini shakillantirishning samarali usullari - Jo‘raqulova, Sevinch; Raxmonaliyeva, Madina; Xaydarov, S. (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda dolzarb mavzulardan biri bo‘lgan maktab oʻquvchilarini ommaviy sportga qiziqtirish masalalari, shuningdek bugungi kundagi maktab oʻquvchilarining jismoniy faolligi va rivojlanishi pastligi muammo sifatida oʻrganilgan va tahlil qilingan.