O‘zbekistonda davlat moliyaviy nаzorаtining huquqiy asoslarini takomillashtirish yo‘llari - Sharapova, Mashxura Azadovna; Mirzayev, Bobir Shamsiddinovich (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda davlat moliyaviy nazoratini amalga oshirishning huquqiy asoslari, iqtisodiy islohotlar sharoitida ularni yanada takomillashtirish masalalari yoritilgan. Shuningdek nazorat organlari, xususan O‘zbekiston Respulikasi Hisob palatasi hamda Davlat moliyaviy nazorat Inspektsiyasining nazorat faoliyatlari tahlil qilingan.