O‘zbekistonda oilaviy bolalar uyining tashkil etilishi - Abdullayeva, Shohida; Vahobova, Sojida; Xaydarov, S. (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada O’zbekistonda oilaviy bolalar uyini tashkil etish va uni tartibga soluvchi qonun hujjatlari haqida so’z yuritiladi.