O‘rta ta’lim maktablarda fizika masalalarning yechilish usullari - Toshmurodov, Nuriddin Pardaqulovich; Ganiyev, Rahimali Yazdonaliyevich (Science and Education, 2024)
Ushbu mаqоlаdа umumiy о‘rtа tа’lim mаktаbilаridа fizikа fаnigа оid eksperimentаl, grаfik vа ijоdiy mаsаlаlаr yechish usullаri keltirilgаn. Bu usullаr оrqаli о‘quvchilаr fizikа fаnini о‘zlаshtirish vа аmаliyоtdа qо‘llаy оlishi uchun metоdik kо‘rsаtmаlаr berilgаn.