Ijtimoiy pedagogika fanining tamoyillari - Tulebayeva, O’g’iloy; Saydullayeva, Soliha; Xaydarov, S. (Science and Education, 2024)
Ushbu keltirilgan maqolada ijtimoiy pedagogika fanining kategoriya va tamoyillari to’g’risida fikrlar keltirilgan.