Zamonaviy pedagogik mahoratning kasbiy faoliyatdagi ahamiyati - Azimaxon Odiljon-qizi Kamolova; Nilufаr Nаzirjоn-qizi Nаsirоvа (Science and Education, 2026)
Ushbu maqolada pedagogik mahorat tushunchasi, uning tarkibiy qismlari, mohiyati va bugungi kunda ta’lim sifatini oshirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Pedagogik texnika, nutq madaniyati va innovatsion yondashuvlarning o‘qituvchi kasbiy faoliyatidagi ahamiyati yoritilgan.