Ta’lim jarayonini tashkil etishda milliy qadriyatlar va zamonaviy o‘qitishni integratsiyasi - Muhammadyusuf Maxammatov; Azizbek Hamidjon-o‘g‘li Qoraboyev (Science and Education, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonini tashkil etishda milliy qadriyatlar va zamonaviy o‘qitish metodlarini integratsiyalash masalalari keng ko‘lamda tahlil qilinadi. Milliy o‘zlikni saqlab qolgan holda raqamli ta’lim imkoniyatlaridan foydalanish, an’anaviy pedagogik tajribani innovatsion yondashuvlar bilan uyg‘unlashtirish yo‘llari o‘rganiladi.