Microsoft PowerPoint yordamida professional taqdimotlar yaratish - Akbar Shuhratovich Kodirov; Shahinabonu Sherzod-qizi Abdualimova; Humora Olimjonova (Science and Education, 2026)
Mazkur maqolada Microsoft PowerPoint dasturi yordamida professional taqdimotlar yaratishning nazariy va amaliy jihatlari yoritiladi. Unda taqdimot dizaynining asosiy tamoyillari, slaydlarni samarali tuzish, vizual elementlardan (grafika, diagramma, animatsiya) to‘g‘ri foydalanish hamda auditoriya e’tiborini jalb etish usullari haqida atroflicha firkr yuritiladi. Taqdimot yaratishda minimalizm, ranglar uyg‘unligi va axborotni qisqa hamda aniq yetkazish kabi muhim omillarga alohida e’tibor qaratiladi. Maqola davomida foydalanuvchilar uchun amaliy tavsiyalar berilib, taqdimot sifati va ta’sirchanligini oshirish yo‘llari ko‘rsatib o‘tiladi.