King’s rule, aniq integrallarni hisoblashning zamonaviy usullari - Farangiz Nizomjonovna Qurbondurdiyeva (Science and Education, 2026)
Ushbu maqolada aniq integral nazariyasining muhim xossasi - King rule xossasi - to‘liq matematik jihatdan tahlil qilinadi. King rule xossasi ko‘p murakkab integrallarda hisob-kitobni sezilarli darajada soddalashtiradi. Maqolada ushbu xossaning isboti, uchta batafsil yechilgan misol va klassik usullar bilan taqqoslash keltirilgan.