Sanoat korxonalarida inson salohiyatini rivojlantirish mexanizimlarini takomillashtirish yo‘llari - Gulruh Djumanazarovna Xasanova; Shahzoda Sherali-qizi Nishonova (Science and Education, 2026)
Ushbu maqolada sanoat korxonalarida inson salohiyatini rivojlantirish mexanizmlarini tahlil qilish va ularni takomillashtirish yo‘llari to‘g‘risida bayon etilgan. Maqolada Buxoro viloyati misolida sanoat tarmoqlarining ahamiyati, xodimlar salohiyatini rivojlantirishning asosiy omillari, shuningdek, malaka oshirish, motivatsiya tizimlari va ish sharoitlarini yaxshilash kabi sohalardagi takliflar o‘z ifodasini topgan. Shuningdek maqolada sanoat tarmoqlari va xodimlarning samaradorligini oshirish bo‘yicha amaliy tavsiya berilgan.