Mehnat resurslari: tushunchasi va ahamiyati - Gulruh Djumanazarovna Xasanova; Umidjon Rustam o‘g‘li Hasanov (Science and Education, 2025)
Ushbu maqolada mehnat resurslari to‘g‘risida umumiy tushuncha berilib, unda mehnat resurslarining guruhlanishi, mehnat resurslarining parametrlari, mehnat resurslarining bandligi va boshqalar to‘g‘risida bayon etilgan. Shuningdek, maqolada O‘zbekistonda mehnat resurslarining soni va mehnatga layoqatli mehnat resurslari to‘g‘risidagi tahlillar keltirilgan.