Tuxum va tuxum mahsulotlarining inson organizmi uchun ahamiyati - Zoxida Toshbayevna Norqulova; Mohira Zafar qizi Shirinxonova; Elmira Sherali qizi Oripjonova (Science and Education, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizda parrandachilik sohasini isloh qilish bo‘yicha O‘zbekiston Respublikasi Prezidentining qaror va farmonlari, tuxumning kimyoviy tarkibi, inson uchun ahamiyati va boshqalar keltirib o‘tilgan.