Olma mevasini quritib qoqi olish va olma qoqisi talqonidan foydali konfetlar tayyorlash texnologiyasi - Kamola Usmanova; Gulrux O‘ktamova (Science and Education, 2025)
Ushbu maqolada olma mevasini laboratoriya sharoitida quritib undan talqon tayyorlash va bu talqondan foydalangan holda inson salomatligi uchun foydali bo‘lgan konfetchalar tayyorlash texnologiyasi haqida atroflicha to‘xtalib o‘tilgan.