O‘quvchilarning fanlararo tafakkurini rivojlantirishda dasturiy ta’minotning roli - Ulug‘bek Begali o‘g‘li Isroilov (Science and Education, 2025)
Maqolada o‘quvchilarning fanlararo tafakkurini rivojlantirishda dasturiy ta’minot (DT) vositalaridan foydalanish metodikalari tahlil qilinadi. Dasturiy ta’minot orqali o‘quvchilar turli fanlarni integratsiyalash, mavzularni tizimli tushunish, muammolarni hal qilish va ijodiy ko‘nikmalarni rivojlantirish imkoniyatiga ega bo‘ladilar. Maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalar, interaktiv platformalar va amaliy misollar yordamida fanlararo tafakkurni oshirish usullari ko‘rsatib o‘tilgan.