O‘quvchilarning o‘quv-biluv faoliyatini tashkil etishning o‘ziga xos xususiyatlari - Nargiza Jahonova (Science and Education, 2025)
Maqolada o‘quvchilarning o‘quv-biluv faoliyatini tashkil etishning o‘ziga xos xususiyatlari, o‘zaro bog‘liqligi va farqlari ilmiy manbaalarga tayangan holda tahlil qilingan. Faoliyat tushunchasining ta’rifi, faoliyat turlari va mazmuni haqida so’z yuritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning kognitiv faoliyatining mazmun-mohiyati yoritilgan, bir qator mashqlar tahlil qilingan.