Ranglarning xususiyatlari va insonlarga ta’siri - Bobur Abdug‘ani o‘g‘li Nabiyev; Xonzodaxon Isroiljon qizi Anvarova (Science and Education, 2025)
Ushbu maqolada rangtasvirda ishlatiladigan ranglarning turlari, ranglarning insonlar psixologiyasiga ta‘siri va ranglardan foydalanish haqida so‘z boradi.