Bola nutqini rivojlanishida eshitish va ko‘rishning ahamiyati - Nodira Bahtiyorovna Goipova; Muslima Mirzaolim qizi Erkinova (Science and Education, 2025)
Bola nutqining rivojlanishi insonning kognitiv va ijtimoiy qobiliyatlarini shakllantirishda muhim bosqichdir. Ushbu ilmiy maqolada eshitish va ko‘rish qobiliyatlarining bola nutqining rivojlanishidagi ahamiyati, ularning o‘zaro bog‘liqligi va bu jarayonni qo‘llab-quvvatlash usullari yoritiladi.