Tasviriy san’at darslarda o‘quvchilarga o‘zbek xalq ertaklari asosida illyustratsiya chizishni o‘rgatish metodikasi - Jamoliddin Yuldoshevich Raxmatov (Science and Education, 2025)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarining boshlang‘ich sinf tasviriy san’at fani dekorativ kompozitsiya darslarida o‘zbek xalq ertaklari syujetlri asosida illyistratsiya chizish metodikasi yoritilgan.