Autizm sindromi va uning turlari asperger sindromi - Zulhumor Xakimovna Xakimova (Science and Education, 2025)
Ushbu maqolada autizm sindromi va uning asosiy belgilari haqida ma’lumot, kelib chiqish sabablari, turlari, o‘ziga xos xususiyatlari to‘g‘risida tushunchalar keltirib o‘tilgan.