Psixologik xizmatning fan sifatida kelib chiqishi - Nazokat Ahadjonova; Madinabonu Sobirova; Ilmiy rahbar: M.Yusupova (Science and Education, 2025)
Ushbu maqolada Psixologik xizmatning paydo bo‘lish tarixi haqida fikirlar keltirilgan.