Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida o‘z-o‘zini baholash orqali mustaqil bilish faolligini rivojlantirish modeli - Nodira Alisherovna Maxmudova (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada o‘quvchilarda o‘z-o‘zini baholash jarayonini takomillashtirish maqsadida mualliflik variativ usullarni taqdim etish, shuningdek o‘z-o‘zini baholash usullarida o‘quv mashg‘ulotlarida mustaqil ish yoki ijodiy topshiriqlar muhim ahamiyat kasb etishi xususida fikr yuritiladi.