Neft quduqlari mahsuloti miqdori o‘lchash tahlili - Bobomurod Rustamovich Rahimov; Laylo Raxmatilloyevna Hamroyeva (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada neft quduqlarining mahsulotlarini o‘lchash ussullari va ularning yutuqlari hamda nazariy hisoblash medodikasi haqida ma’lumotlar keltirildi. Shu bilan birga alohida bitta quduqning mahsulotini o‘lchash kabi ma’lumotlar keltirildi. Ularni o‘lchashning samarali ussullaridan foydalanish uchun zarur tavsiyalar berildi.