Osiyo va Tinch okeani mamlakatlari turizm industriyasida xavfsizlik masalalari (Nepal va Indoneziya misolida) - Yuldoshev, Navro‘z Ilxomboy o‘g‘li (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada Osiyo va Tinch okeani mintaqasida sayyohlarning xavfsizligini ta’minlash borasida olib borilayotgan chora-tadbirlar o‘rganiladi. Indoneziya va Nepal mamlakatlarida sayyohlar duch kelishi mumkin bo‘lgan xavflar va ularning oldini olish chora tadbirlari yoritib berilgan.