Innovatsion faoliyatni davlat tomonidan tartibga solinishi - Qurbonov, Salimjon No‘monjonovich (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada “Innovatsion faoliyat to‘g‘risida”gi O‘zbekiston Respublikasi Qonuni, mamlakat innovatsion rivojlanish strategiyasi, innovatsion faoliyatni davlat tomonidan tartibga solinishi, milliy iqtisodiyotni rivojlantirishni hamda innovatsion faoliyatni davlat tomonidan qo‘llab-quvvatlash, milliy iqtisodiyotning investitsiya va innovatsion rivojlanishini davlat tomonidan tartibga solish siyosati va shu kabi boshqa masalalar o‘rin olgan.