Toʻqimachilik sanoatini rivojlantirishning ahamiyati - Hamroyeva, Madinabonu Ravshanovna; Xoʻjayeva, Madina Baxtiyorovna (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada toʻqimachilik sohasining bir qancha muammolari va ularning yechimlari toʻgʻrisida ma’lumot berib oʻtilgan. Bundan tashqari bozor iqtisodiyotiga yengil sanoatning tutgan oʻrni va tola ishlab chiqarishni jadal rivojlantirishda yuzaga keladigan muammolar va ularning yechimlari toʻgʻrisida fikr yuritilgan.