Sharof Boshbekovning “Temir xotin” komediyasida hayot haqiqatlari - Ergasheva, Durdona Muhammadjonovna (Science and Education, 2024)
Maqolada dramada aks ettirilgan voqea hodisalar va ularga boʻlgan munosabatlar aks ettirilgan. Ushbu asar asosida hayot haqiqatlari, dialoglar orqali esa qahramonning yaratishilishi mujassamlashgan.