To‘qimachilik korxonalari raqobat strategiyasi - Urishev, Bahtiyor Abdusamatovich (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada to‘qimachilik va tikuv-trikotaj sanoati korxonalarida investision faoliyatni boshqarish va faolligini oshirish muhim hisoblanadi. Innovasion iqtisodiyotning dinamik rivojlanish tendentsiyasi iste’molchilar talabini to‘liqroq qondirish va iqtisodiyotning zamonaviy tarmoqlarida mehnat unumdorligini yuqori darajada oshirish imkonini beradi.