Ijtimoiy pedagogning maktab yoshidagi bolalar bilan ish yuritish - Subxanova, Xadicha; Xaydarov, S. (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida bolalar bilan tashkil etiladigan ijtimoiy pedagogik faoliyat o‘rganilgan. Hozirgi kunda ta’lim sohasini yanada rivojlantirish borasidagi amalga oshirilayotgan islohotlar, bolalar bilan olib boriladigan ma’naviy-ma’rifiyishlar muhim ahamiyati ega.