Ishlab chiqarish ta’limi shartnomasini raqamlashtirishning ahamiyati - Ro‘ziyev, Dostonbek Rustam o‘g‘li (Science and Education, 2024)
Ushbu maqola orqali bugungi kunda rivojlanib borayotgan ta’lim tizimida ko‘p bora tilga olinayotgan ishlab chiqarish ta’limi shartnomasining mohiyati uning qo‘llanilish darajasi va ushbu shartnomaning raqamlashtirish bilan bog‘liqlikdagi ahamiyati haqidagi ma’lumotlar aks ettiriladi.