Maktabda inkluziv ta’lim va boshlang‘ich tayanch korreksion sinflarni tashkil etish - Eryigitova, Gavhar; Saxadmurodova, Iroda; Xaydarov, S. (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda dolzarb mavzulardan biri bo’lgan maktabda inkluziv ta’lim va boshlang‘ich tayanch korreksion sinflarni tashkil etish to’g’risida so’z yuritiladi.