Tasavvurli, umumiy-tasavvurli va raqamli-tasavvurli qoidalarni tahlil - Rajabov, Sherzod (Science and Education, 2024)
Ushbu maqolada Data Mining ning turli algoritm va metodlari qo‘llanilanishi va Ular orasida neyron tarmoqlari, shajaraviy yechimlar, klasterizatsiya algoritmlari, shu jumladan masshtablanadigan, hodisalar orasidagi assotsiativ aloqalarni va xakozolarni aniklaydigan algoritmlar haqida yozilgan.